Košarica (0)

Vgradni LED paneli in nadgradni LED paneli so okolju prijazni

Vgradni LED paneli so zaradi energetske učinkovitosti ter sodobnega dizajna nadvse priljubljen tip stropne razsvetljave. Najdemo jih lahko v bivalnih in poslovnih prostorih kot tudi v učilnicah, knjižnicah in trgovskih centrih. Zahvaljujoč svoji zasnovi so primerni za fiksno namestitev v spuščeni strop. Notranje svetilke imajo 1. stopnjo zaščite pred električnim udarom, odlikuje pa jih še zaščita pred kapljajočo vodo ter proti vdoru trdih delcev večjih od 12,5 mm. Nameščene diode imajo, odvisno od modela, moč med 3 W do 40 W ter življenjsko dobo do 30 000 ur.

Vgradni LED paneli imajo priložen napajalnik, ki s konstantnim tokom poskrbi za ustrezno delovanje. Nekateri dopuščajo možnost regulacije z DALI ali push-dimm sistemom. Tanek panel je narejen iz PMMA difuzorja in litega aluminija, ki ponuja najrazličnejše možnosti obdelave. Aluminij je vzdržljiv material, odporen proti kemikalijam, koroziji in atmosferskim plinom. Vgradni in nadgradni LED paneli narejeni iz njega imajo izvrstno toplotno in električno prevodnost, odsevnost ter vrhunsko trdnost in moč. Material je nestrupen in prijazen do okolja, saj ga je mogoče reciklirati ter predelati v nove izdelke. Dopolnjuje ga PMMA difuzor, material iz polimetil metakrilata. Visokomolekularni polimer je znan tudi pod imenoma pleksi steklo ali akril. Še en okolju prijazen material ima izvrstno odpornost proti vremenskim vplivom, visoko preglednost ter nizko težo.

Nadgradni LED paneli se od vgradnih LED panelov razlikujejo po tem, da so namenjeni nadometni montaži. Paneli višjega kakovostnega razreda so pritrjeni s pomočjo priloženih “nevidnih” nosilcev. Hitra in preprosta montaža je mogoča tudi na strensko površino. Ponašajo se s tanko zasnovo, ki se odlično poda v vsak prostor. Njihova življenjska doba je omejena na približno 30 000 ur, polno svetlost pa dosežejo v manj kot 1 s. Dostopnost tehnologije je poskrbela, da so paneli vse bolj razširjen tip razsvetljave. Zahvaljujoč izjemno dolgi življenjski dobi ter ugodni ceni hitro zamenjujejo tradicionalne, okolju škodljive vire.

Brezplačna dostava

Pri nakupih nad 70 €

Zanesljivost

smo ažurni in odzivni

Podpora strankam

pomagamo z vsemi tehničnimi rešitvami in predlogi

Velika zaloga

razpolagamo s tako veliko zalogo, da praktično nimamo konkurence

Kvaliteta

naši izdelki so odraz kakovosti

×