Košarica (0)

ALU profili za LED trakove in barvni LED po ugodni ceni

ALU profili za LED trakove dopuščajo enakomerno odvajanje toplote. Barvni LED trakovi, ki delujejo pri nižjih temperaturah, imajo daljšo življenjsko dobo. Čeprav montaža profilov ni obvezna, pa je ravno iz tega razloga nadvse priporočljiva. Naša ponudba obsega ALU profile, ki se razlikujejo glede na način vgradnje ali namen. To so nadgradni in vgradni aluminijasti profili, talni pohodni ter profili za vgradnjo v mavčne plošče. Dopolnjujejo jih še nosilci iz trpežnega materiala, ki omogočajo pritrjevanje brez vrtanja, vijačenja ali lepljenja.

Priporočena razdalja med nosilcema je med 1 m in 1,5 m. ALU profili za LED trakove izboljšajo videz vgrajenega traku ter poskrbijo za bolj estetsko dovršen dom. Njihova izbira je povsem odvisna od vaših želja in potreb. Pomembno pa je, da najdete pravo razmerje med enakomerno razporeditvijo svetlobe ter izkoristkom. Barvni LED trakovi so namreč izjemno prilagodljivo vezje s svetlečimi diodami. Priljubljeni so zaradi prijaznosti do okolja ter energetsko učinkovite porabe energije, ki je kar 75 % manjša kot pri tradicionalnih žarnicah.

Seveda pa ne gre pozabiti še na njihovo vsestranskost. Brez težav lahko osvetljujejo domove, študentske sobe in celo avtodome. Kljub svoji mali zasnovi diode oddajajo visokokakovostno svetlobo ter pri tem zagotavljajo optimalno varnost. Ker proizvajajo manj toplote kot druge svetlobne rešitve, ne zanetijo ognja, četudi jih pustite prižgane dlje časa.

Brezplačna dostava

Pri nakupih nad 70 €

Zanesljivost

smo ažurni in odzivni

Podpora strankam

pomagamo z vsemi tehničnimi rešitvami in predlogi

Velika zaloga

razpolagamo s tako veliko zalogo, da praktično nimamo konkurence

Kvaliteta

naši izdelki so odraz kakovosti

×