Košarica (0)

Raznovrstni LED paneli

RAZSVETLJAVA Z LED PANELI

LED tehnologija je v zadnjem desetletju kar hitro izpodrinila druge vrste razsvetljav. Tudi LED paneli so del tega prehoda na varčno in dolgotrajno rešitev za razsvetljavo. V javnih prostorih in pisarnah kjer se ogromno uporablja spuščen strop oz. armstrong nemalokrat vidimo LED vgardne panele, ki se zlijejo s prostorom. Ti LED paneli uporabljajo zelo varčne LED diode, saj se večina električne moči pretvori v vidno svetlobo.

PREDNOSTI LED PANELOV

Tu je nekaj prednosti LED panelov, ki so pomembne za uporabnika:

VGARDNI IN NADGRADNI LED PANELI

LED paneli so uporabljeni večinoma v delovnih okoljih, čedalje več pa tudi po hišah. LED vgradni paneli so daleč najboljša rešitev za armstrong ali spuščen strop. Dimenzije rasterja na stropu ne predstavljajo nikakršne težave, saj v naši trgovini najdete LED panele 60ox60 mm, za raster pa lahko v naši trgovini najdete tudi led panele dimenzij 1200x300 mm. LED nadgradni paneli so malce bolj prilagodljivi saj jih lahko postavimo kamorkoli, kjer nimamo spuščenega stropa. Ponujamo jih z različnimi močmi, od 6 W pa do 24 W, s slovenskim standardom za napajalno napetost 230 V in 50 Hz. Vsi naši LED paneli (vgradni LED paneli in nadgradni LED paneli) se lahko pohvalijo s CRI indeksom nad 80, kar pomeni, da prikazuje barve skoraj kot naravna svetloba.

LED PANELI IN DODATKI

LED paneli se od ostalih razlikujejo tudi v preprosti regulaciji. Svetlost LED panelov lahko reguliramo preko PUSH-DIMM ali DALI regulacijo. To skupaj z boljšo distribucijo svetlobe, dolgo življensko dobo, varnostjo itd. naredi LED panele daleč najboljšo odločitev za vir svetlobe v vaših prostorih. Vabimo Vas, da si ponudbo ogledate v naši spletni trgovini.

NAZAJ
Preberite tudi

Najbolj pogosta vprašanja in odgovori

Članek v katerem so združena vsa najbolj pogosta postavljena vprašanja o LED razsvetljavi

Koncept urbane svetilke

Koncept urbane svetilke

Ročno narejena LED svetilka iz kamna

Zunanje stenske svetilke

Zunanje stenske svetilke

Dodajte objektu piko na i z arhitekturno oblikovanimi svetilkami

LEDESHI LED svetilke

LEDESHI LED svetilke

Kvalitetne svetilke LEDESHI, ki jih odlikuje visoka učinkovitost, dolga življenjska doba, najkvalitetnejši materiali in kar 3 letna garancija.

Brezplačna dostava

Pri nakupih nad 70 €

Zanesljivost

smo ažurni in odzivni

Podpora strankam

pomagamo z vsemi tehničnimi rešitvami in predlogi

Velika zaloga

razpolagamo s tako veliko zalogo, da praktično nimamo konkurence

Kvaliteta

naši izdelki so odraz kakovosti

×