Košarica (0)

LED profili

PROFIL ZA LED TRAK ZA MAKSIMALEN POTENCIAL LED TRAKU

Profil za LED trak, pa naj bo to alu profil za LED trak ali kateri drugi, igra pri izgledu prostora in delovanju led traka ogromno vlogo. Prostor seveda ne bo izgledal najlepše brez profila za LED trak, ko je LED trak popolnoma gol in viden. Za LED trak je mnogo bolje, če je nameščen v profil, saj tako material hladi LED trak kar pripomore k daljši življenjski dobi LED traku, ravno tako pa je estetska rešitev, če želimo imeti osvetljen pult ali pa kakšno drugo površino.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA ALU PROFILE ZA LED TRAK

Prva stvar, ki najbrž vsakemu pade na misel je zaščita. In res je tako. Že sam LED trak ima lahko svojo IP zaščito, toda z alu profili za led trak našo trak še dodatno zavarujemo. Alu profil za LED trak ohranja daljšo življensko dobo LED traku in odlično varuje pred udarci in trdni delci. Profil za LED trak je odvisen od tega, kje se nahajajo LED trakovi. Montaža tako lahko poteka na ravni površini lahko pa ga vgradimo ali nadgradimo na določeno površino.

SVETLOBA V ALU PROFILIH ZA LED TRAKOVE

Z montažo profilov za LED trakove ne spreminjamo električnih specifikacij samega LED traka, se pa spremeni videz svetlobe, ki jo diode sevajo preko alu profila za LED trak. Če uporabimo mlečno steklo kot difuzor, potem se znebimo pikčastega svetlobnega izgleda zaradi diod, tako dobimo občutek, kot da dejansko sveti trak po celotni dolžini traku. Glede na profil pa se lahko svetloba tudi usmerja, npr. kotni alu profil za LED trak.

DRUGE PREDNOSTI PROFILOV ZA LED TRAK

Alu profili za LED trak so enostavni za vzdrževanje in montažo nasploh. LED trak se zelo enostavno namesti v profil, na obeh koncih profila pa vstavimo zaključne ploščice.

NAZAJ
Preberite tudi
Koncept urbane svetilke

Koncept urbane svetilke

Ročno narejena LED svetilka iz kamna

PL60 svetilke

PL60 svetilke

PL60 svetilka s svojo univerzalno obliko temelji k uporabi v vseh prostorih.

Aluminijasti profili in LED trakovi

Aluminijasti profili in LED trakovi

Vgradni, nadgradni aluminijasti profili za vgradnjo LED trakov

Aluminijasti LED profili za vgradnjo v mavčne plošče

Aluminijasti LED profili za vgradnjo v mavčne plošče

Namenjeni vgradnji v mavčni strop ali steno brez vidnega roba.

Brezplačna dostava

Pri nakupih nad 70 €

Zanesljivost

smo ažurni in odzivni

Podpora strankam

pomagamo z vsemi tehničnimi rešitvami in predlogi

Velika zaloga

razpolagamo s tako veliko zalogo, da praktično nimamo konkurence

Kvaliteta

naši izdelki so odraz kakovosti

×