Velika ponudba svetil in dodatkov
Kontakt | 040 507 509

Splošne določbe

Spletna trgovina Trendlight, CERK, d.o.o. Tehnološki park 19 1000 Ljubljana, prireja nagradno igro za reklamne namene.

Lokacija nagradnih iger

Pogoji veljajo za nagradne igre, ki so organizirane na spletni strani www.trendlight.si ali Facebook profilu Trendlight.

Namen nagradnih iger


Namen nagradnih iger je promocija spletne trgovine Trendlight.

Trajanje nagradnih iger

Nagradna igra poteka od trenutka, ko je bila objava objavljena in do datuma, kateri je v opisu nagradne igre tudi napisan.

Sodelovanje v nagradni igri

V nagradnih igrah, ki jih organizira Trendlight, lahko sodelujejo vse polnoletne fizične osebe s prebivališčem v Republiki Sloveniji. Vse osebe, ki so neposredno povezane z nagradno igro, v njej ne morejo sodelovati. Pogoj za pridobitev nagrade je, da se sodelujoči strinja s pogoji nagradne igre. Pogoje vam lahko organizator posreduje tudi v pisni obliki. Za sodelovanje v nagradni igri, sta potrebna ime in priimek sodelujočega (ali račun na Facebook-u, ki vsebuje ime in priimek). Organizator kot upravljalec nagradne igre, upravlja zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Za sodelovanje v nagradni igri, je potrebno storiti korake, ki so zapisani v opisu nagradne igre. Če sodelujoči vseh korakov ne izpolni, potem se avtomatično izključi iz žrebanja za nagrado.

Objava nagrajenca/ov

Med vsemi sodelujočimi po poteku nagradne igre, organizator izžreba nagrajenca. Organizator nagrajenca napiše v komentar pod objavo, kjer je nagradna igra potekala. Nagrajenec se mora za prevzem nagrade sam javiti organizatorju. V kolikor poteka nagradna igra na spletni strani www.trendlight.si potem je nagrajenec objavljen tudi tukaj. Nagrajenec ima 30 dni časa, da nagrado tudi prevzame. Nagrada se pošlje po pošti ali pa jo prevzame nagrajenec osebno po dogovoru z organizatorjem. Nagrajenec je lahko objavljen tudi na spletni strani v kolikor je to napisano v objavi. V kolikor se nagrajenec ne javi v 30 dneh od zaključka nagradne igre, lahko organizator nagrado uporabi v druge namene.

Nagrade

Nagrade so navedene v vsaki objavi nagradne igre. Denarno izplačilo ali menjava blaga nista mogoča.

Odgovornosti organizatorja

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

(Ne)delovanje družabnih omrežji, kot je Facebook,
Nedelovanja spletnih storitev, ki je posledica izpada pogodbenih partnerjev ali drugih tehničnih motenj.
Organizator ne nosi nobenih stroškov, ki pri sodelujočem nastanejo zaradi sodelovanja v nagradni igri.
Sodelujoči sodeluje v nagradni igri na lastno odgovornost.
Organizator ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi jo sodelujoči prejel zaradi nagradne igre.
Sodelujoči lahko kadarkoli odstopi od sodelovanja v nagradni igri in zahteva odstranitev svojih osebnih podatkov. Zahtevo pošlje na e-mail: info@trendlight.si

Končne določbe

Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani www.trendlight.si. Pravila nagradne igre so tudi vedno javno objavljena pri objavi nagradne igre. Organizator si pridržuje pravico spremembe pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Vse spremebe so tudi objavljene.

Nagrade so predmet obdavčitve po določilih Zakona o dohodnini. Akontacijo dohodnine poravna organizator nagradne igre. (odvisno od vrednosti, do 42€ niso predmet obdavčitve).

Datum objave pravil

Pravila za nagradne igre veljajo od dne 30.9.2019 dalje.

  Ne zamudi novih popustov

  Vpišite vaš elektronski naslov in prejemajte obvestila o novih ponudbah in akcijskih cenah.

  BREZPLAČNA DOSTAVA
  ZA NAKUP NAD 70,00 EUR
  Artikle iz zaloge naročene do 13.00 ure odpošljemo še isti dan.
  face