Košarica (0)

Aluminijasti profili za LED trak

PRODAJNI HIT

ALU profil za LED trak  nadgradni  ALU002
-10%

ALU profil za LED trak nadgradni ALU002

3,53 €3,18 €
Zaloga ✓
ALU profil za LED trak  vgradni  ALU001
-10%

ALU profil za LED trak vgradni ALU001

4,00 €3,60 €
Zaloga ✓
ALU profil za LED trak  kotni  ALU006 polkrožni
-7%

NADGRADNI ALUMINIJASTI PROFILI

VGRADNI ALUMINIJASTI PROFILI

ALU vgradni globok ALU3628

ALU vgradni globok ALU3628

18,20 €
Zaloga ✓

TALNI POHODNI PROFILI

PROFILI ZA VGRADNJO V MAVČNE PLOŠČE

ALU profil za LED trak suhomontažni  ALU200-R2
-10%

ALU profil za LED trak suhomontažni ALU200-R2

12,44 €11,20 €
Zaloga ✓

PROJEKTNI ARHITEKTURNI ALUMINIJASTI PROFILI

PRITRDILNI NOSILCI

Aluminijasti profili za LED trakove so prilagodljiva in funkcionalna rešitev za izboljšanje LED osvetlitve. Ti profili omogočajo učinkovito odvajanje toplote, kar podaljšuje življenjsko dobo LED trakov, obenem pa zagotavljajo zaščito pred prahom, umazanijo in vlago. S svojim estetskim videzom skrijejo žice in povezave, kar ustvari čist in profesionalen izgled. Različni modeli in montažne možnosti omogočajo prilagodljivo namestitev v različnih okoljih, vključno z notranjimi in zunanjimi prostori. Aluminijasti profili so idealna izbira za izboljšanje videza in učinkovitosti LED osvetlitve, od stanovanjskih do komercialnih in arhitekturnih projektov.

 

Alu profil za LED trakove – široka uporabnost

Alu profil za LED trakove ponuja številne prednosti pri namestitvi in izboljšavi LED osvetlitve. Je idealna izbira za izboljšanje videza LED osvetlitve. Pogosto se uporablja za osvetlitev pod kuhinjskimi elementi, kar izboljša vidnost pri pripravi hrane. Prav tako se lahko uporabi za osvetlitev stopnišč, ustvarjanje ambientalne osvetlitve ter poudarjanje umetniških del, izložb, arhitekturnih detajlov in pohištva v trgovinah, muzejih in domovih. Zagotavlja eleganten in funkcionalen način za prilagoditev in izboljšavo LED osvetlitve v različnih okoljih.
 

Kotni alu profil za LED trak

Kotni alu profil za LED trak je zasnovan tako, da omogoča montažo LED trakov v vogalih ali kotih prostora. Prinaša številne prednosti, vključno z estetskim videzom, ki skrije žice in povezave ter ustvarja profesionalen izgled. Poleg tega nudi fizično zaščito LED trakov pred prahom in vlago. Takšna kotna rešitev za LED trakove omogoča enakomerno osvetlitev iz različnih smeri, kar prispeva k boljši osvetlitvi kotov in vogalov. Njegovo dolžino se lahko enostavno prilagaja glede na želje kupca oziroma potrebe projekta. Je idealna izbira za ustvarjanje posebnih svetlobnih rešitev v kotih in vogalih najrazličnejših prostorov.

 

Brezplačna dostava

Pri nakupih nad 70 €

Zanesljivost

smo ažurni in odzivni

Podpora strankam

pomagamo z vsemi tehničnimi rešitvami in predlogi

Velika zaloga

razpolagamo s tako veliko zalogo, da praktično nimamo konkurence

Kvaliteta

naši izdelki so odraz kakovosti

×