Košarica (0)

Zaščitite se pred vlomilci

Se sprašujete kako lahko razsvetljava pripomore k izboljšanju varnosti vašega doma?

Študije so pokazale, da so neosvetljene hiše bolj privlačne za vlomilce, saj se jih težko razkrije ker v temi niso vidni in imajo tako več časa, da se lahko posvetijo svojemu delu.

Hiše, ki imajo okolico ali dostope do hiše osvetljene, so manj dovzetne za tovrstna dejanja,  saj so dostopi vedno osvetljeni in je vsako gibanje prej opaženo. Prav tako se hitro razkrije indentiteto osebe, ki se sprehaja ali si ogleduje okolico.

Zato vedno priporočamo, da v okolici svoje hiše namestite vrtna svetilke, ki nudijo splošno osvetljenost okolice. Prav tako je smiselno na stanovanske objekte namestiti dekorativne svetilke, ki nudijo splošno osvetljnost neposredno ob stanovanju in tako nudijo dovolj osvetljenosti.
LED svetilke imajo zelo visok svetlobni izkoristek, zato pri zelo nizki porabi električne energije nudijo dovolj svetlobe za splošno osvetljenost vaše okolice.

V kolikor želite dele hiše, ki so najbolj ranljivi še dodatno osvetliti, priporočamo uporabo svetilk, ki imajo vgrajene senzorje gibanja, ki zaznajo vsa gibanja v zaznavanem območju in tako vključijo svetilko takrat ko je potrebno.

Svetilke s senzorji se razlikujejo tako po obliki kot tudi po namembnosti. Za zunanjo osvetlitev okolice lahko tako uporabimo stekleno plafonjero z vgrajenim senzorjem, ki jo zaradi moderne in nevpadljive oblike lahko namestite na kateri koli del hiše. Iz naše pestre ponudbe svetil z vgrajenimi senzorji, vam lahko ponudimo tudi novosti kot so svetilke ST78-4, ST70A ali ST70B, ki se ponašajo z zanesljivim delovanjem in dolgo življensko dobo ter visokim svetlobnim izkoristkom.

V kolikor vam klasične svetilke ne nudijo dovolj osvetljenosti in želite svojo okolico osvetliti še bolj in tako izboljšati vašo varnost vašega doma, potem izberite reflektorje z vgrajenimi senzorji gibanja.

V kolikor ne veste kaj izbrati vas lepo vabimo, da nam napišete vprašanja na naš elektronski naslov info@trendlight.si kjer vam bo strokovno osebje z veseljem odgovorilo in svetovalo.

Bodimo s skupnimi močmi in idejami še bolj varni!
NAZAJ
Preberite tudi
LEDESHI LED svetilke

LEDESHI LED svetilke

Kvalitetne svetilke LEDESHI, ki jih odlikuje visoka učinkovitost, dolga življenjska doba, najkvalitetnejši materiali in kar 3 letna garancija.

Električne polnilnice za E.V

Električne polnilnice za E.V

Pametne električne polnilnice za električna vozila

Stopnja zaščite IP

Stopnja zaščite IP

Za določene vremenske pogoje moramo izbrati ustrezno svetilko z zadostno mero zaščite.

Trpežne in kvalitetne svetilke za delavnice ali garaže

Trpežne in kvalitetne svetilke za delavnice ali garaže

Kvalitetne industrijske svetilke odporne na prah in vlago

Brezplačna dostava

Pri nakupih nad 70 €

Zanesljivost

smo ažurni in odzivni

Podpora strankam

pomagamo z vsemi tehničnimi rešitvami in predlogi

Velika zaloga

razpolagamo s tako veliko zalogo, da praktično nimamo konkurence

Kvaliteta

naši izdelki so odraz kakovosti

×